images-6

EEKHOORNTJESBROOD - Apero

Borstel eventuele onzuiverheden van de paddestoelen en snijd de onderkant bij. Snijd ze overlangs in plakken van 5 tot 6 mm dik. Smelt flink wat boter in een pan en bak er de paddestoelen 1 minuut langs elke kant op hevig vuur in aan. Kruid met peper en zout en serveer meteen.

 • Kan ik Doozo één keer proberen?

Geen probleem. Na deze ervaring heb je de keuze uit verschillende periodes om jouw Doozo doos te bestellen.

 • Hoe kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?

Tot en met dinsdag voor de volgende levering (op maandag) kun je jouw bestelling ook laten aanpassen via een mail naar info@doozo.be.

 • Hoe betaal ik?

Je kunt bij ons via een volledig beveiligd Ingenico e-platform betalen met vrijwel alle gangbare online toepassingen: Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact en Mister Cash. Daarnaast accepteren wij Edenred maaltijdcheques of betaal je langsom Paypal.

 • Is het mogelijk losse ingrediënten te annuleren, te vervangen, of het recept op een andere manier te veranderen?

Neen. Doozo houdt zich aan de ingrediënten en recepten waar het team hard aan heeft gewerkt en van heeft geproefd.

 • Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer de bestelling geleverd wordt?

Via “mijn account” kan je het adres van de buren opgeven waar wij terecht kunnen indien je niet thuis bent. Als de buren ook niet thuis zijn, dan zetten we jouw Doozo doos veilig op terras, in een fietsenstalling, onder een afdak, alleszins op een veilige plek, en verwittigen we je telefonisch of per SMS (want een Doozo doos is snel weg).

 • Wanneer wordt mijn Doozo doos geleverd?

De leveringen worden op maandag bezorgd tussen 16u30 en 22u30. We informeren je over de levertijd op vrijdag. Indien er een probleem is, proberen we een alternatief moment vast te leggen.
Het kan echter gebeuren, dat het door slecht weer of drukte op de weg het een beetje later wordt. Hou hier alstublieft rekening mee. U wordt op de hoogt gebracht indien er vertraging zou zijn.

 • Wat heb ik thuis nodig?

Elke week bezorgen we je een lijst met de basis ingrediënten die je in huis moet hebben. Een standaard lijst vind je onderaan deze pagina >>

prei

 • PREI – Pittig BBQ slaatje

Ribbetjes op de barbeque zijn lekker. Maar hoe kan je deze nog lekkerder maken?
Wel, snij prei in fijne draadjes van ongeveer 8 cm (julienne). Voeg een weinig fijngesneden rode piment toe, sojasaus, sésamolie, gegrilde sésamzaadjes en gesnipperde verse koriander. De ribbetjes zullen nooit zo lekker gesmaakt hebben.

 

 • Wat gebeurt er als ik met vakantie ben en ik vergat de levering te annuleren?

Je bestelling wordt toch geleverd. Contacteer ons zo snel mogelijk en we helpen je graag om verdere leveringen te annuleren. Of laat ons weten wie je een gezond en lekker cadeau wil geven tijdens je afwezigheid.

snijbonen

SNIJBONEN - Spaghetti

Snij snijbonen in de lengte tot fijne slierten, spaghetti. Gaar ze krokant water met zout en serveer met wat geraspte kaas, wat boter en zwarte peper van de molen.

 • Hoe kan ik mijn leveringsadres tijdelijk veranderen?

Om je leveringsadres tijdelijk te veranderen, stuur je een mailtje naar info@doozo.be. Wij bevestigen je wanneer het adres is aangepast, maar dit moet steeds minstens 6 dagen voor de maandag van levering gebeuren.

KNOLSELDER

Niets is lekkerder dan een knolseldersalade in de winter! Rasp of snij knolselder in fijne draadjes. Spoel ze in water met citroensap (zo blijft alles mooi wit & fris). Uitlekken en wat platte peterselie bijsnijden. Serveer met vinaigrette, yoghurt sausje of een lekkere légumaise Périgord!

 • Desondanks onze zorg, ontbrak er iets in jouw levering? Of was er een probleem met één van de ingrediënten?

Bel ons onmiddellijk op het nummer 0487/373 979 of mail naar info@doozo.be. Wij zorgen voor een oplossing.

 • Hoe kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?

Tot en met dinsdag voor de volgende levering (op maandag) kun je jouw bestelling ook laten aanpassen via een mailtje naar info@doozo.be.

 • Kan ik de Doozo doos terugsturen ?

Als er toch problemen zouden zijn met de inhoud, contacteer ons op 0487/373 979 of mail naar info@doozo.be. Wij zorgen er dan zo snel mogelijk voor om dit in orde te brengen. De doos met verse ingrediënten terugsturen is uiteraard niet mogelijk.